SULA RORBUER OG HAVHOTELL

 

 

Sula Rorbuer og Havhotell tilbyr overnatting i smakfulle omgivelser, med nydelig utsikt mot Sulas bebyggelse. Suite-leiligheter, rorbuer og hotellrom til alles smak. Her er det også mulig å leie kanoer, kajakker, robåter, motorbåter og kompressor for de som driver dykking. I tillegg til forfriskende bad i sjøen fra bryggen, kan hotell tilby både badstu, utendørs boblebad, treningsrom, aktivitetshus, solarium og grillhytte.

 

Havhotell

 

Seniorsuiter hver på 85 kvm og Juniorsuiter på 56 kvm med velutstyrt kjøkkenavdeling. Stor stue med spiseplass og salong. To soverom med bad på hvert soverom. Hotellrom med to senger, TV og bad.

HVIT RORBU

 

Fire leiligheter, hver på 75 kvm i to etasjer. Elektrisk oppvarming. Velutstyrt kjøkkenavdeling. Stor stue med spiseplass og salong, TV med satellittantenne. Bad med dusj/ WC, 3 soverom, derav to med to enkeltsenger og ett med en dobbeltseng og en enkeltseng. Fra leiligheter er det en fantastisk utsikt når en ser mot Sula.

RØDRORBU

 

Leiligheter, hver på 56 kvm. Elektrisk oppvarming. Velutstyrt kjøkkenavdeling med komfyr, kjøl- og fryseskap, kokekar, service og bestikk. Stor stue med spiseplass og salong, TV. To soverom med to enkeltsenger på hvert rom. Mulighehet for å leie et ekstra rom.

Copyright @ All Rights Reserved